• Imprimeix

Nombre d'efectius: personal al servei de les administracions públiques catalanes

El Banc de dades d’ocupació pública ofereix dades estadístiques mensuals sobre el nombre de personal estructural en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el sector públic que en depèn, i dades anuals sobre les administracions catalanes.

 

Les dades es presenten en quatre epígrafs amb els informes següents:

 

1.     Personal de les administracions públiques catalanes

Informes anuals del recompte de personal estructural de les administracions públiques catalanes (Generalitat de Catalunya i el sector públic que en depèn, ens parlamentaris i instrumentals, Administració local i el sector públic que en depèn, i universitats).  

2.     Personal de la Generalitat de Catalunya i el sector públic que en depèn

        Informes anuals del recompte de personal estructural i conjuntural de la Generalitat de Catalunya i el sector públic que en depèn.

3.     Personal inscrit al Registre general de personal de la Generalitat de Catalunya  

Informes mensuals del recompte de personal estructural que està inscrit al Registre general de personal de la Generalitat de Catalunya (en concret, hi consta el personal integrat en els departaments i en les seves entitats autònomes, en altres ens públics i a l'Institut Català de la Salut).

4.    Informes territorials

Informes anuals segons comarques i municipis del personal estructural inscrit al Registre general de personal de la Generalitat de Catalunya i del de l'Administració local.

 

  • Actualització: Administració de la Generalitat de Catalunya: mensual. Resta del sector públic de la Generalitat de Catalunya i resta d’administracions catalanes: anual.
  • Font de les dades: Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.
  • Format de les dades: Html, Excel, CSV.