• Imprimeix

Contractació

Què, com i a qui es contracta?

Contractació

La contractació és un dels instruments per excel·lència en el funcionament de l’Administració i per a la provisió de tota mena de béns i serveis per al benestar de la ciutadania. Entre d’altres, es contracten subministraments (medicaments, aliments, materials...), serveis (manteniment, neteja, seguretat...), obres (hospitals, carreteres, escoles, ports...), la gestió dels serveis públics (transport escolar, residències geriàtriques, telecomunicacions...), etc. Més del 50% de l’import dels contractes s’adjudica mitjançant procediments oberts. També hi ha acords marc, negociats, i altres procediments i formes de contractació.

La informació pública sobre qui contracta, què es contracta, com es contracta, a qui es contracta i l’import dels contractes és un dret de la ciutadania, així com un requisit per a la confiança en la gestió de l’Administració i una arma per evitar la corrupció.

Aquí teniu accés a totes les dades referents a l’activitat contractual de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i dels ens i empreses que integren el seu sector públic.