• Imprimeix

Es donen a conèixer els guanyadors de l’edició 2017 del Premi Participa a l’Escola

Els destinataris del Premi Participa a l’Escola són els centres de primària o secundària ubicats en territori català que hagin dut a terme experiències de participació a l’escola que contribueixin a l’apoderament dels i les alumnes en la gestió i la vida dels centres.

19/01/2018 10:01
Premi Participa a l’Escola

El Premi Participa a l’Escola, en la seva setena edició, ha estat atorgat a l’institut Moianès, pel projecte «Som una pinya», i a l’institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans, pel projecte «Acció cultural +3».

El guardó consisteix en un diploma de reconeixement per la tasca realitzada i la dotació econòmica que es determina en cada convocatòria d’acord amb la disponibilitat pressupostària. Té dues categories: una per a escoles ubicades en municipis de fins a 20.000 habitants i una altra per a escoles ubicades en municipis de més de 20.000 habitants. Els projectes guanyadors han estat els següents:

En la modalitat de centres ubicats en municipis de menys de 20.000 habitants, l’institut Moianès, amb el projecte «Som una pinya», que ha desenvolupat activitats conjuntes amb les diverses entitats del territori: Ajuntament, escoles, llars d’avis, etc., amb l’objectiu d’incrementar la participació de l’alumnat i la comunitat educativa, tot promovent l’arrelament a la comarca i el sentiment de pertinença.

En la modalitat de centres ubicats en municipis de més de 20.000 habitants, l’institut Josep Mestres i Busquets, amb el projecte «Acció cultural +3». El projecte desenvolupat ha consistit que un grup d’alumnes ha organitzat totes les festes culturals i activitats del centre. Han dut a terme aquesta tasca amb la col·laboració de tota la comunitat educativa i les institucions de la població: professors, personal no docent, AMPA, entitats del municipi i l’Ajuntament de Viladecans.