• Imprimeix

Conjunts de dades d'interès del servei de dades obertes

Us mostrem alguns dels conjunts de dades en format obert publicades al servei de dades obertes de la Generalitat.

05/07/2018 11:07
imatge_datasets

Dades recollides per l'aplicació Cobertura mòbil: Les dades proporcionen informació del nivell de cobertura mòbil per un punt determinat del territori, per a una operadora determinada i per una tecnologia concreta (2G, 3G o 4G). El següent vídeo explica com funciona l'aplicació Cobertura mòbil: https://www.youtube.com/watch?v=SOIYRgxf2b0&feature=youtu.be

Predicció meteorològica de les comarques de Catalunya: El Servei Meteorològic de Catalunya actualitza cada dia a les 15 hores la predicció comarca a comarca. La informació conté el símbol del temps pel matí i per la tarda, la temperatura màxima i mínima, per a demà i demà passat per a cada una de les 41 comarques catalanes.

Banc de dades electorals: resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya 2015.Vots: Resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 27 de setembre de 2015. Es presenten en 3 fitxers: participació, vots i electes. El fitxer de participació i el de vots mostren les dades per municipi (MU), comarca (CO), província (PR), Catalunya (CA) i els districtes del municipi de Barcelona (DM); el fitxer d'electes, per circumscripció.

Registre d'explotacions ramaderes: Aquest registre es divideix en diferents seccions: apícoles, avícoles, porcines, cunícoles, bovines, ovines i de cabrum, equines, d'altres espècies productives i de centres de recollida de material genètic. Dintre de cadascuna de les seccions, les explotacions es classifiquen en diferents subseccions en funció de la finalitat productiva.

El servei de dades obertes permet utilitzar informació diversa dels diferents organismes de la Generalitat: dades geogràfiques, meteorològiques, estadístiques, econòmiques, administratives, turístiques, jurídiques, o de mobilitat, entre d’altres. Es pretén que el catàleg de dades sigui una referència per a localitzar fonts de dades obertes.