• Imprimeix

Es presenta la nova guia breu per a millorar la participació interna de les entitats

La Secretaria de Transparència i Govern Obert presentarà el proper dia 29 de maig la Guia per a millorar la participació interna de les entitats. Aquesta és la novena guia breu coordinada des de la unitat amb l’objectiu de donar eines senzilles però eficients a tots aquells col·lectius que vulguin promoure la participació en el seu àmbit de treball.

25/04/2018 11:04
imatge_guia

La presentació tindrà lloc el dimarts 29 de maig a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut en un acte públic, a les 16.00h. Durant l’acte es lliuraran exemplars de la guia.

La publicació facilita eines per a diagnosticar el nivell de participació dins l’entitat. Un cop detectats els àmbits on cal una millora, dona recomanacions per tal d’implementar-la, tenint en compte que no existeixen receptes màgiques, però que és possible millorar el funcionament de l’entitat afavorint la participació interna.

La guia per a millorar la participació interna de les entitats és un instrument de lectura fàcil per a un col·lectiu actiu i fonamental en una societat democràtica, i amb un pes relatiu molt important a Catalunya: les entitats. Incorporar mesures que fomentin la participació dins l’entitat és sens dubte un repte, i pot aportar beneficis per a donar resposta als problemes que tingui l’entitat. Fer de l’entitat un espai més participatiu permet ser més innovadors en la cerca de solucions.