• Imprimeix

La Secretaria programa noves formacions en govern obert per a 2018

La formació prevista per tal de seguir les directrius establertes pel Pla de Govern Obert 2017-2018 té tres objectius: Formar i assessorar en l’àmbit del govern obert; fomentar el canvi cap a l’Administració transversal; i transformar l’Administració per a fer-la més permeable a la societat.

19/01/2018 11:01
cursos_transparencia

La Secretaria de Transparència i Govern obert coorganitza amb l'Escola d'administració pública de Catalunya (EAPC) la formació dedicada a la divulgació del govern obert per al 2018. 

Durant aquests dies, s'enllesteixen les dates i temàtiques que s'abordaran al llarg de l'any, en compliment del Pla de Govern Obert 2017-2018. La formació es divideix en dos grans blocs: el canvi en les maneres de pensar la relació entre Administració i ciutadania, i el canvi en les maneres de treballar.

En aquest sentit, s’estan organitzant un seguit de cursos que, per la seva temàtica, s’adreçaran per igual a diferents col·lectius que interaccionen entre si i amb la ciutadania: càrrecs intermedis i tècnics de Generalitat de Catalunya, tècnics del món local, i membres d’entitats i associacions.

Segons tipologia i temàtica, els cursos seran els següents: Gestió de dades obertes; Avaluació i millora en el govern obert; Gestió documental 2.0. El cicle de vida de la informació; Què és l’escolta activa?; Curs d’elaboració de cartes de serveis; Curs sobre les eines de bon govern; i Jornada de publicitat activa

D’altra banda, també hi ha previstes altres formacions obertes al públic de les quals s’anirà informant al llarg del mes de febrer.

En les properes setmanes trobareu les dates i els programes del cursos per a personal de la Generalitat i per a associacions a l’apartat «Destaquem» del web de Govern Obert i en farem difusió.

Pel que fa al món local, ja es troben obertes, al web de l'EAPC, les inscripcions als diferents cursos:

Sessió «Què és l’escolta activa al govern local»

Sessió sobre les eines de bon govern a l’Administració local

Jornada d’avaluació de polítiques públiques al món local