• Imprimeix

Inscripció oberta per al curs sobre participació ciutadana i noves tecnologies a Tortosa

L’itinerari formatiu de participació ciutadana, promogut per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, té previst, per al segon semestre del 2017, dos nous cursos, el primer a Tortosa, sobre participació ciutadana i noves tecnologies-el segon serà a Lleida sobre mecanismes de participació-. L’itinerari inclou cinc cursos que anualment canvien de demarcació i permeten obtenir una visió global sobre la participació ciutadana al món local.

12/07/2017 12:07
imatge_tortosa

 

Les noves tecnologies han obert noves formes de relacionar-nos i de treballar en el conjunt de la societat, així com dins de les organitzacions públiques. Aquest curs vol donar respostes i eines pràctiques als governs locals en relació amb els reptes i oportunitats que les noves tecnologies suposen per a l’impuls del govern obert i la participació ciutadana.

 

El curs «Participació i noves tecnologies» tindrà lloc a Tortosa els dies 9 i 26 de setembre i 5 d’octubre, de 10 a 14 h, i té els objectius següents:      

  • Analitzar les noves tendències en govern digital.
  • Proporcionar eines per a la presa de les decisions estratègiques associades a la utilització de les TIC en el govern obert i participació.
  • Veure exemples i bones pràctiques en l’ús de les noves tecnologies per al govern obert.

 

A qui s’adreça

  • Personal tècnic de l’Ajuntament o entitats del món local amb funcions relacionades amb el disseny i el desenvolupament de polítiques públiques.

 

Qui l’organitza

La Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

 

Més informació i inscripcions