• Imprimeix

El 17 de juliol, Jornada sobre la contractació pública socialment responsable

El proper 17 de juliol, la Direcció General de Contractació Pública organitza aquesta Jornada, per tal de donar a conèixer el recentment aprovat Codi sobre contractació socialment responsable. Aquesta nova reglamentació integra aspectes socials, ètics i ambientals en els processos i fases de la contractació pública

03/07/2017 11:07
imatge_jornada

La jornada serà inaugurada per l'Hble. conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, i pretén incidir en les polítiques de contractació pública socialment responsable. També s'hi explicarà el nou Codi per a una contractació socialment responsable i com aplicar-lo, inclou també una taula rodona sobre reflexions i experiències de la contractació pública amb responsabilitat social, amb presència d'empreses que ja duen a terme pràctiques en aquest sentit.

El Codi, que facilita les eines per a dur a terme aquesta contractació i n'explica les oportunitats, ha estat elaborat per la Direcció General de Contractació Pública, amb les aportacions  del Grup de Treball d’Aspectes Socials de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, format per representants de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, les entitats municipalistes, els sindicats més representatius, les entitats representatives de les empreses contractistes i les entitats representatives del tercer sector social.

Jornada sobre contractació socialment responsable

Data: 17 de juliol, a les 9.30h

Lloc: Casa del Mar
Carrer d'Albareda, 1-13
08004 Barcelona

Per a inscripcions, cliqueu aquí: http://www.gencat.cat/presidencia/formularis/DGCP/Contractacio_socialment_responsable.html.