• Imprimeix

Arriba la 4a edició dels Premis Alfons Ortuño, impulsats per l’EAPC

Aquests premis tenen per objectiu el reconeixement de la persona que hi dona nom, així com reconèixer les actuacions innovadores i de bones pràctiques que es duen a terme a les administracions públiques catalanes.

06/04/2018 10:04
Premis_Alfons_Ortuno

La convocatòria de 2018 continua amb la voluntat de fer més visibles les accions dutes a terme per les administracions catalanes, i, especialment, de reconèixer el talent, els equips motivats i amb capacitat innovadora, així com les bones pràctiques.

Sota el lema general d’innovació i bones pràctiques, s’identificaran els quatre grups de candidatures següents:

 

  1. Organització, processos i gestió econòmica
  2. Transparència, bon govern, avaluació i qualitat
  3. Desenvolupament d’equips i de persones
  4. Serveis finalistes

Per tal d’optar al premi cal presentar una memòria sintètica i descriptiva de la innovació o bones pràctiques, els informes d’avaluació que especifiquin els principals objectius, indicadors i resultats assolits, i un informe que descrigui les principals magnituds pressupostàries de l’actuació candidata.

Les sol·licituds s’han de presentar per mitjans electrònics, a través de la plataforma EACAT, extranet de comunicació de les administracions públiques catalanes. El termini de presentació és des del 27 de març al 28 de maig de 2018.

Per tal d’atendre les consultes que puguin formular les candidatures interessades, l’EAPC ha habilitat l’adreça de correu electrònic premis.eapc@gencat.cat i el número de telèfon 93 554 78 20.