• Imprimeix

Conegueu de prop el catàleg de tràmits de la Generalitat

Dins el catàleg de serveis que la Generalitat de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, podeu accedir a la informació sobre tots els tràmits que podeu fer amb l’Administració, conèixer si estan oberts o no, com es poden tramitar i altres dades d’interès.

21/09/2017 13:09
tramits_gencat

Per a accedir-hi, heu de clicar, dins el web governobert.gencat.cat, la pestanya de transparència. A l’apartat d'organització, hi trobareu l'enllaç Catàleg de procediments, que us porta a l’espai on podeu consultar la informació sobre cada tràmit, ordenada per departaments.

L’apartat de transparència del web de Govern Obert dona accés a aquesta informació que s’elabora a partir de les dades existents al Catàleg corporatiu de processos (CCP). La informació s'estructura en fitxers Excel, per facilitar una consulta àgil i ràpida. Amb aquest format també es permet exportar aquestes dades i reutilitzar-les, si escau.

Per a cadascun dels processos existents a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, es mostra informació relativa a:

  • Sentit del silenci
  • Recursos administratius que es poden interposar
  • Disponibilitat de tramitació en format electrònic