• Imprimeix

Es presenten els resultats provisionals dels projectes de recerca en qualitat democràtica DEMOC 2015

El Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència impulsa la convocatòria DEMOC d’ajuts a treballs en qualitat democràtica per tal d’impulsar la recerca en matèria de participació ciutadana i qualitat democràtica, i contribuir a la millora del sistema democràtic. El passat dia 12 es va fer una sessió per a compartir els resultats dels treballs que van ser objecte de finançament en la convocatòria del 2015.

20/07/2017 10:07
imatge_recerca

El passat dia 12 de juliol es va realitzar la tercera i darrera sessió de treball sobre els projectes de recerca en qualitat democràtica seleccionats en la convocatòria DEMOC 2015. La sessió de treball, que es realitza per a cada convocatòria, permet tant l'exposició dels resultats del treball, com un intercanvi enriquidor entre els investigadors. 

Els projectes de recerca sobre els quals es va treballar són:

 

 

 

Aquests treballs van ser objecte de finançament de la convocatòria d'ajuts a la recerca en qualitat democràtica DEMOC del 2015. Es preveu la publicació dels resultats obtinguts arran d'aquests treballs al llarg del segon semestre de l'any.