• Imprimeix

Benvingudes i benvinguts al Portal de Govern Obert!

10/05/2017 13:05
benvinguda

Us donem la benvinguda al Portal de Govern Obert, un nou canal de comunicació i interacció que el Govern de la Generalitat posa en marxa per tal d’apropar i fer transparent tot allò que fa l’Administració i que és d’interès per a la ciutadania.

Aquest és un portal web que unifica tres eixos del que coneixem com a govern obert: transparència, dades obertes i participació ciutadana. Aquesta integració és un pas més en la construcció d'una nova manera de relacionar-se amb la ciutadania, i tindrà continuïtat en les properes setmanes amb la incorporació de nous espais. Com a canal de comunicació, el Portal pretén consolidar una nova manera de governar, amb transparència i contribució ciutadana. Com a eina, l’objectiu és aconseguir un model de relació directa entre la ciutadania i l’Administració.


Navegareu fàcilment per aquest portal, estructurat en tres parts: en primer lloc, l’actualitat sobre govern obert; a sota hi trobareu el què i el com de l’organització de la Generalitat de Catalunya; i en darrer terme, tot allò que creiem que us pot interessar (tràmits, ajuts, informació que podeu reutilitzar, etc.).

A dalt de tot, les diferents pestanyes us traslladen als portals que puguin ser del vostre interès en funció del que necessiteu, de la vostra feina o de la vostra curiositat: el Portal de Transparència, el Portal de Dades obertes i el Portal de Participació ciutadana.


El web s’actualitza periòdicament amb la informació relativa al govern obert i aquella que proveeixen els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.


Comenceu a navegar pel Portal ara! Accediu a la informació sobre la Generalitat, consulteu i descarregueu les dades que us poden ser útils, o doneu la vostra opinió en els processos participatius oberts! És més fàcil del que us penseu!