• Imprimeix

Presentem el nou portal de participació ciutadana de la Generalitat de Catalunya

La Secretaria de Transparència i Govern Obert presenta el nou portal de participació ciutadana participa.gencat.cat, una eina interactiva que permet a la ciutadania mantenir-se informada sobre les iniciatives impulsades pel Govern, opinar-hi, i contribuir així a la millora en la presa de decisions de les polítiques públiques.

Els reptes de la democràcia a l’era digital: presentació del portal participa.gencat.cat
Data: 5 de novembre
Lloc: Sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (c/ Girona, 20)

Inscriu-te a la presentació i vine a conèixer la plataforma!

El proper dia 5 de novembre es presentarà el portal de participació ciutadana de la Generalitat de Catalunya, un espai de trobada entre Administració i ciutadania. Té la vocació d’ajudar a millorar les polítiques públiques i la qualitat democràtica de les nostres institucions i permetre a la ciutadania informar-se, participar i debatre sobre polítiques impulsades pel Govern de Catalunya.

Amb aquesta plataforma digital, la Generalitat de Catalunya vol contribuir a consolidar una nova forma de governar, on s’aprofita el talent i la intel·ligència col·lectiva en benefici de la comunitat. És, per tant, un espai per construir amb la ciutadania un país més obert i transparent.

La presentació anirà a càrrec del conseller Ernest Maragall i anirà seguida d’un debat sobre els reptes de la democràcia a l’era digital.

 

 

Programa

Programa

18 h - 18.05 h Acollida.

18.05 h - 18.10 h Salutació i benvinguda a càrrec de l’Hble. Sr. Ernest Maragall, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

18.10 h - 18.40 h Taula de debat: Els reptes de la democràcia a l’era digital

  • Simona Levi. Estratega tecnopolítica i artista multidisciplinària. Impulsora de la formació Xnet. FCForum i 15MpaRato.
  • Ismael Peña López. Director general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.
  • Modera: Roger Buch. Responsable del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

18.40 h - 18.55 h Torn de preguntes.

18.55 h - 19 h Cloenda a càrrec de Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

Data d'actualització:  26.10.2018