• Imprimeix

Es presenta el document de debat participatiu en la comunitat educativa «Ara és demà»

ara es dema
La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, ha presentat el document definitiu del debat participatiu «Ara és demà», un debat que s’ha desenvolupat al llarg d’un any i mig, analitzant els principals reptes del sistema educatiu per tal de formular un seguit de propostes per a avançar en qualitat i equitat, i afavorir l’èxit de tot l’alumnat.
 
La consellera ha indicat que «l’“Ara és demà” és una prova de la vitalitat de la comunitat educativa i de la preocupació de la societat per l’educació».
 
Aquest debat ha comptat amb el suport de la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, en relació amb la gestió dels processos participatius que s’han desplegat als centres i al territori, així com de les aportacions en línia rebudes al portal participa.gencat.cat. D’aquesta manera, s’han seguit els estàndards de qualitat establerts per la Secretaria durant el debat participatiu de l’«Ara és demà».

Ponsatí també va destacar durant la seva intervenció que «ens hem de felicitar per la quantitat i qualitat, així com pel nivell altíssim de les aportacions que han arribat». Va afegir que «la participació ha estat molt coral i és el conjunt de la comunitat educativa de Catalunya que ha volgut dir la seva del futur de l’educació del país. Tenim una comunitat educativa molt viva i amb ganes de construir el seu propi futur». «Si el debat és viu és perquè la societat catalana, el conjunt de la ciutadania, té molt clar que l’educació és un dels pilars del progrés personal i col·lectiu per la construcció del país que volem», ha conclòs la titular d’Ensenyament.


Data d'actualització:  20.09.2017