• Imprimeix

Participa en l’elaboració del Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als parcs naturals!

Fins el 9 d’octubre podeu fer aportacions en línia al procés participatiu i prendre part en els tallers de treball presencials

parcs_naturals

Comença el procés participatiu per a elaborar el Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als parcs naturals, que establirà, per un període de quatre anys (2018-2021), una estratègia conjunta per als catorze parcs naturals de Catalunya i inclourà un seguit d’accions per a millorar i enfortir els aspectes clau de la gestió d’un parc natural: activitats, voluntariat, i governança i comunicació.

Podeu participar, fins el 9 d’octubre, a través del portal participa.gencat.cat, fent aportacions en línia, a qualsevol dels eixos de debat:

 

 

 

 

També podeu formar part d’un dels quatre tallers territorials presencials, que s’adrecen a aquells agents públics i privats que, d’una manera directa o indirecta, intervenen en les actuacions d’educació i voluntariat ambiental que tenen lloc als parcs naturals. Per a aquesta modalitat de participació, trobareu el calendari, el lloc de les sessions i el formulari d’inscripció a l’apartat “Participa-hi” (Fase 2. Pla estratègic: participació pública), que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat a disposició de la ciutadania en el seu web.

 

Amb aquesta aportació ciutadana, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, que agrupa les competències de gestió dels parcs naturals i també les de foment i planificació coordinada de les activitats d’educació ambiental, vol un Pla estratègic de la manera més participada possible i integrar-hi els diferents interessos públics i privats.  

Data d'actualització:  18.09.2017